Nieuwsflits Keuken Kampioen Divisie

Haaglanden Voetbal brengt regelmatig ook het nieuws van clubs uit de KKD waarin de Haagse trots ADO Den Haag ook uitkomt.

Na het afhaken van één van de Amerikaanse investeerders heeft Keuken Kampioen Divisionist MVV een serieus probleem. Op de website van L1 Nieuws laat algemeen directeur Laura van Leeuwen van de Maastrichtse Sterrendragers weten dat het voortbestaan van de club op het spel staat en een faillissement een realistisch scenario is.

De nieuwszender laat ook weten, dat bronnen rond MVV melden dat de club nog 250.000 euro nodig zou hebben om het huidige seizoen, dat nog anderhalve maand duurt, te kunnen beëindigen. MVV heeft momenteel een negatief eigen vermogen van negen ton, waarbij nog eens een verlies komt van ongeveer één miljoen euro op jaarbasis. Geld dat MVV via de Amerikaanse investeringsmaatschappij World Soccer Holdings dacht binnen te kunnen halen. Eén van de Amerikaanse investeerders heeft zich echter wegens privéomstandigheden teruggetrokken. Volgens Van Leeuwen is MVV nog wel in gesprek met de Amerikanen, die volgens haar ook belang hebben bij het voortbestaan van de club en daarom ook op zoek zijn naar een oplossing.

Lees verder