Albert van der Dussen: ,,Bij jeugd wil ik nog dingen graag zelf oppakken”

Vlak voor het begin van het seizoen sprak Haaglanden Voetbal TV in Studio ADO met Albert van der Dussen (foto), die toen nog volop bezig was – met trainer Ruud Brood – om een volwaardige selectie te vormen. Het was toen vooral wachten op de handtekening van Thomas Verheydt.

Nu, aan het einde van de eerste seizoenshelft, was Studio ADO weer even te gast bij Van der Dussen op het jeugdcomplex De Aftrap, waar hij nog steeds volop aan de slag is voor zowel de hoofdmacht als vooral de jeugd.

Oppakken

Op 1 februari is het de bedoeling dat Van der Dussen weer volledig terugkeert bij de jeugdopleiding laat hij in het gesprek weten. ,,Bij de jeugdopleiding liggen nog dingen die ik graag zelf wil oppakken”, aldus de Academy Director, die echter ook de functie van technisch manager bij de club tijdelijk waarneemt.

1 Februari

Van der Dussen gaat ervanuit, dat p genoemde datum de overname van de club zal zijn afgerond. ,,Hoe dat verder gaat lopen na 1 februari, de datum tot waaraan ik mij gecommitteerd heb, dat moeten we even afwachten. Ik heb in elk geval aangegeven dat ik tot en met de transferperiode aan de hoofdmacht verbonden blijf en daar zoveel mogelijk ondersteun. En dan keer ik weer terug op mijn post.”

Het volledige interview met Albert van der Dussen is te zien in de laatste aflevering van dit jaar van Studio ADO. Het interview is in dit programma na de gesprekken met Giovanni Franken en Daryl Janmaat. Klik HIER om dat programma te bekijken.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder