Bekervoetbal: Forum Sport plaatst zich moeizaam voor volgende ronde

Forum Sport heeft de volgende ronde bereikt van het KNVB-districtsbekertoernooi. In een eenzijdige wedstrijd tegen het Goudse ONA kregen de ploeg van trainer Bas Steffens (foto) veel kansen, maar wist er slechts één te benutten.

Forum Sport was in de eerste helft constant te vinden op de helft van ONA, maar de Voorburgers hadden moeite om de stugge defensie te kraken. De thuisploeg kreeg in dat eerste bedrijf liefst zeven doelrijpe kansen. In de 23ste minuut was het dan toch raak. Een hard schot van Pjer Bom van buiten het strafschopgebied trof doel: 1-0.

Ook de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Forum Sport constant in de aanval, maar niet weten te scoren. Bas Steffens bracht nog de nodige wissels in het veld, maar ook zij konden het tij niet keren. Het bleef bij die ene treffer voor rust, wel voldoende om zich te plaatsen voor de volgende ronde.