Bekervoetbal: sv Den Hoorn grijpt winst tegen Teylingen in slotfase

Aan de Zuidhoornseweg keek sv Den Hoorn in de rust nog tegen een achterstand aan in het bekerduel met Teylingen. Na de thee bleef het heel lang spannend. In de slotfase kon sv Den Hoorn nog net het nemen van strafschoppen voorkomen.

Tekst | Roland van der Linden

In de twaalfde minuut namen de bezoekers uit Sassenheim de leiding in het duel door een treffer van Pascal de Ridder. Het lukte de thuisclub niet om voor de rust op gelijke hoogte te komen.

In de tweede helft kwam sv Den Hoorn al na vijf minuten op gelijke hoogte. In de 68e minuut volgde de 2-1, maar die vreugde was van korte duur. Twee minuten later was het alweer gelijk. Rick Prange schoot Teylingen naar een 2-2 stand. Met nog drie minuten op de klok besliste sv Den Hoorn alsnog de wedstrijd in haar voordeel. Youri Kooimans (foto), Dylan Spaans en Ian van Baalen schoten sv Den Hoorn naar een 3-2 overwinning.