Competitie O23 Divisie 4 | FC Zoetermeer en RDKEO veroveren eerste plaats

Dinsdagavond is er ook in de O23-competitie gespeeld. In poule E was FC Zoetermeer in Rijswijk RVC Celeritas te slim af en greep door de overwinning de koppositie. Scheveningen won in Wateringen met ruime cijfers van KMD in poule F en in 4G bond RKDEO eenvoudig Soccer Boys aan de zegekar.

Tekst: Roland van der Linden

4e divisie E

FC Zoetermeer was op het Sportpark Prinses Irene gastheer RVC Celeritas de baas. In Rijswijk kwam door treffers van Jay Koegler, Micheal Minquel en Björn van Heijst een 1-3 overwinning op het scorebord te staan.

4e divisie F

Scheveningen deed goede zaken tegen hekkensluiter KMD. Het uitduel tegen de Wateringers werd in een 0-6 overwinning omgezet. Scheveningen staat op een derde plaats en strijdt met Verburch en FC ’s-Gravenzande om promotie.

4e divisie G

RKDEO ondervond zeer weinig tegenstand van Soccer Boys. De Bleiswijkse thuisclub werd op een 1-8 nederlaag getrakteerd. Ayoub el Yaagoubi (2x), Rowan Zwennes, Chris Baartmans, Nordin Maghnouji (foto), Hidde Colle (2x) en Ishaan Makhanlal schoten de Nootdorpse formatie van trainer Devin Krul naar een ruime overwinning. RKDEO is na deze zege weer koploper in 4G dankzij een beter doelsaldo dan Nieuwkoop.

Lees verder
Net binnen