Warming-up zondag 1B: sv Den Hoorn hoopt op misstap Unitas’30 bij VUC

De spanning is er nog steeds aan kop in de zondag eerste klasse. Unitas’30 heeft de beste papieren, maar ook sv Den Hoorn is zeker nog niet uitgeschakeld. Voor DHC lijkt een titel te ver weg, na het gelijke spel bij Rood Wit in St.Willebrord.

Tekst: Ton Beije

sv Den Hoorn is zondag gastheer van het Tilburgse Sarto, dat lange tijd dit seizoen ook bovenin meedraaide, maar het uiteindelijk toch niet gered heeft tussen de ‘grootmachten’. VUC zou het team van trainer John Hage (foto) een handje kunnen helpen als het aan Het Kleine Loo koploper Unitas’30 punten afhandig weet te maken.

Misstap

DHC mag niet verzaken, mochten sv Den Hoorn en Unitas’30 nog een misstap maken. De formatie van trainer Arie van der Padt, zijn opvolger voor volgend seizoen is nog niet bekend, treedt in Delft aan tegen het Leidse FC Boshuizen, dat vier punten minder heeft en vlak achter DHC staat op de ranglijst.

Onderin

Onderin is het ook nog spannend. Hekkensluiter Hillegersberg (drie punten minder dan Rood Wit W, maar ook een duel minder) speelt thuis tegen Spartaan’20 en Wit Rood W. gaat op bezoek bij sc ’t Zandt. Ook CVV Zwervers, dat tussentijds afscheid nam van haar trainer Van Breemen, is nog niet veilig. Het speelt zondag een cruciaal duel thuis tegen Olympia, dat maar een punt meer heeft dan CVV Zwervers en dus ook nog in de problemen zit.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder