Oliveo ziet oud-spelers terugkeren op De Groene Wijdte

Bij Oliveo vaak geen hordes spelers die van buitenaf komen. Toch is de club blij dat nu drie oud-spelers de weg naar Oliveo weer hebben gevonden.

In het kielzog van de nieuwe O23 trainer Ricardo van der Spek komt zijn zoon Niels weer bij Oliveo voetballen. Na enkele jaren rust en een uitstapje naar HPSV, is het toch weer gaan kriebelen. Niels van der Spek staat bekend als een speler die makkelijk scoort en zijn tegenstander op snelheid de baas is. Zijn debuut in het eerste elftal heeft hij in 2016 al gemaakt in de uitwedstrijd bij Haastrecht onder oud-trainer Martin de Mooij.

Kansen

Nog zo’n speler die bijna alle selectieteams heeft doorlopen keert terug op het oude nest. Stefan Liesting komt over van BVCB. De fysiek sterke speler speelde voornamelijk in het tweede elftal. Na een proeftraining en goede gesprekken gaat de ambitieuze speler voor zijn kansen binnen de selectie.

Ervaring

Tot slot keert ook Jeffrey Paanakker (foto) terug op sportpark De Groene Wijdte. De technisch begaafde middenvelder keert terug van DHL. Hier was hij een onbetwiste basisspeler bij onder meer oud- Oliveo-trainer René Slegtenhorst. Met al 114 wedstrijden en 24 doelpunten voor Oliveo 1 haalt de club uit Pijnacker hiermee kwaliteit en ervaring in huis.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder