Full Speed huldigt tweetal spelers

||

Voordat afgelopen zondag de wedstrijd Full Speed – Laakkwartier kon beginnen, heeft Full Speed- voorzitter Sjaak Lispet twee spelers van het eerste elftal gehuldigd omdat zij er respectievelijk honderd en tweehonderd duels op hebben zitten in de hoofdmacht.

Tekst & foto’s: Alex Pronk

Joey Donkers vanwege zijn honderdste optreden, vorige week uit bij Concordia (1-1). Donkers is in het seizoen 2017-2018 begonnen en heeft bijna onafgebroken in het eerste team gespeeld. Zijn eerste duel was tijdens de met 2-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen HOV/DJSCR op 3 september 2017.  Zijn eerste doelpunt was tijdens het Haaglanden Voetbal Toernooi tegen Maasdijk in hetzelfde seizoen. Ondertussen staat de teller voor de verdediger op dertien doelpunten.

Leon Bekenes werd gehuldigd vanwege zijn tweehonderdste (ook vorige week tegen Concordia) wedstrijd in de hoofdmacht van Full Speed. De 31-jarige speler deed dat vanaf 2010.  Ook zijn hoofddoel was niet om te scoren, maar om het verdedigende werk te doen. Op 7 oktober 2012 wist hij zijn eerste doelpuntje tegen VEP mee te pikken, een wedstrijd die toen in een 4-4 gelijkspel eindigde. In het totaal heeft Bekenes tot nu toe maar acht doelpunten gemaakt voor de Delftenaren. Met deze mijlpaal komt Bekenes de top 25 binnen en kan hij aan het eind van dit seizoen nog op de 23e plaats komen in de Wall of Fame van de club.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder