sv Den Hoorn stelt Ronald van der Helm als nieuwe HJO aan

Ronald van der Helm (foto), voormalig trainer van onder andere BVO-jeugdteams bij Excelsior, gaat zich nu richten op de volgende stap in zijn rijke voetbalcarrière, namelijk Hoofd Jeugd Opleiding bij sv Den Hoorn.

Van der Helm is de afgelopen vijftien jaar op landelijk niveau actief geweest waarbij hij een schat aan ervaring heeft opgedaan. Deze ervaring gecombineerd met zijn ambitie, zal hij nu voornamelijk gaan inzetten als Hoofd Jeugd Opleiding bovenbouw voor de club uit Midden-Delfland.

Edger Kuntz

Van der Helm volgt hiermee Edger Kuntz op die, na zeven succesvolle jaren, afscheid gaat nemen. Samen met de technisch jeugd coördinatoren onderbouw en de ervaren jeugdtrainers die allen al eerder door sv Den Hoorn zijn vastgelegd, zal Van der Helm zich gaan richten op het ontwikkelen en opleiden van de talenten op zo’n breed mogelijk vlak.

Ambitie

De ambitie van sv Den Hoorn is om alle jeugdelftallen op een nog hoger plan te brengen en uiteindelijk het eerste elftal – dat komend jaar uitkomt in de eerste klasse zaterdag – te versterken met eigen jeugdspelers om zo de beste club uit de regio te worden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder