Verzorger Erwin Lemmers blijft sv Nootdorp toch trouw

|

Voor sv Nootdorp kwam het heuglijke nieuws naar buiten, dat verzorger en sportfysiotherapeut Erwin Lemmers (foto), toch nog een rol van betekenis blijft spelen voor de club.

Lemmers, die inmiddels al tien jaar bij de club zit, had eerder aangegeven te willen stoppen. Hij zou wat meer tijd vrij willen maken voor zijn eigen praktijk. Gelukkig is de club er samen met Lemmers uitgekomen om toch nog een rol van betekenis te gaan spelen. ,,Daar Erwin inmiddels tot het meubilair van de club behoort en iedereen met hem wegloopt, wilden we toch kijken of we Erwin op de één of andere manier aan de club konden verbinden’’, aldus voorzitter Sander Jansen.

Donderdagen

Lemmers zal op de donderdagen aanwezig zijn voor behandelingen van niet alleen de selectie, maar ook van de gehele club en wanneer er nood aan de man is, zal hij ook beschikbaar zijn in het weekend.

Het ‘gat’ dat hij achterlaat, wordt komend seizoen gevuld door Arnold Brehler. Hij zal komend seizoen de verzorging van het eerste elftal op zich gaan nemen. Brehler, geen onbekende in de Haagse regio, was afgelopen seizoen de verzorger van het tweede elftal. Hiervoor was hij 23 jaar werkzaam bij GDA. Brehler heeft zich in de afgelopen seizoenen zeer geliefd gemaakt binnen de vereniging en kent het reilen en zeilen binnen de club.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder