Zondag 1B: sv Den Hoorn in tweede helft ruim langs VUC

||||||||||||||||||

sv Den Hoorn is nog steeds nadrukkelijk verwikkeld in de titelstrijd met Unitas’30. De formatie van trainer John Hage kon in de eerste helft nog geen afstand nemen van het Haagse VUC, maar sloeg na rust flink toe.

Tekst: Roland van der Linden        |    Foto’s: Aad van der Knaap

De eerste helft van het duel tussen sv Den Hoorn en VUC leverde weinig spektakel op. Beide teams kwamen niet tot scoren in de eerste 45 minuten en gingen dan ook met de brilstand op het scorebord aan de thee.

Na de doelwisseling was het binnen acht minuten al raak. Uit een hoekschop kon Donny Slot de bal in de touwen koppen. Het duurde twintig minuten voordat het thuispubliek weer de handen in de lucht konden steken. Bas de Joode nam de 2-0 voor zijn rekening.

Zeven minuten voor tijd gooide de thuisploeg het duel in het slot. Noah Barends bepaalde de eindstand op 3-0. Door de overwinning heeft sv Den Hoorn nog steeds twee punten achterstand op koploper Unitas’30, maar heeft een duel minder gespeeld. VUC heeft nog maar een paar punten nodig om zich in veiligheid te spelen.