ODB verlengt contract met hoofdtrainer Martin Abbenhuis

Het bestuur van ODB meldt dat het overeenstemming heeft bereikt met hoofdtrainer Martin Abbenhuis (foto) over de verlenging van zijn contract met één seizoen. Abbenhuis zal dus in ieder geval tot medio 2022 aan ODB verbonden blijven.

Ook de overige leden van de technische staf en het kader hebben bij het bestuur aangegeven door te gaan. Met het aanblijven van de technische staf hoopt het bestuur verder te kunnen bouwen aan een goede toekomst voor de selectie en dus voor de club. Het bestuur spreekt ook de hoop uit, dat er weer snel getraind en gevoetbald kan worden, zodat er weer gezellige tijden aanbreken voor haar leden en supporters.

Staf

De technische staf en begeleiding ziet er voor het seizoen 2021/2022 als volgt uit: Martin Abbenhuis (hoofdtrainer), Albert de Hilster (assistent trainer/trainer tweede elftal), Hannes de Pauw (trainer/coach tweede elftal), Johan Descendre (trainer derde elftal), Marco Paape (keeperstrainer), John Dibbets (verzorger), Pop Koegler ( assistent trainer/coach tweede elftal), Peter Charité (manager selectie), Martin Toet (leider eerste elftal), Rangel Postma (leider tweede elftal) en Peter Hofstede (assistent-scheidsrechter eerste elftal). De positie van assistent-scheidsrechter voor het tweede elftal is nog vacant.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder