Warming-up nacompetitie 1e/2e klasse: Die Haghe naar Waterwijk in Almere

Die Haghe-trainer Wim de Jong (foto) kreeg bij toeval toch wat extra ruimte in de voorbereiding op het duel tegen Waterwijk. Aanvankelijk zou deze wedstrijd al op dinsdagavond worden gespeeld. Dat was krap na de wedstrijd van vorige week zaterdag.

Tekst: Ton Beije

Bovendien, doordeweeks op weg naar Almere, betekende toch een langere reistijd, spelers die vrij moesten nemen van het werk. Doordat het duel tussen AFC en Maarssen deels overgespeeld moest worden, werden de beide vervolgduels uitgesteld naar zaterdag. Waterwijk-Die Haghe en BFC-AFC worden dus nu dit weekend afgewerkt.

Huzarenstukje

Voor Wim de Jong nog steeds de mogelijkheid een huzarenstukje uit te halen door ‘zijn’ Die Haghe en zijn opvolger Marcel Koning ook voor volgend seizoen een ticket te bezorgen voor de aantrekkelijke eerste klasse, zeker na het overkomen van diverse clubs uit het zondagvoetbal.

Die weg is nog zwaar. Eerst de klus zaterdag in Almere. De supportersbus gaat mee en scheidsrechter Beekman laat om half drie aftrappen op het sportpark Rie Mastenbroek. Uiteraard is ook Haaglanden Voetbal van de partij in Almere.

De winnaar van deze ontmoeting, speelt volgende week zaterdag de finale tegen de winnaar van BFC-AFC op neutraal terrein.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder