FC Skillz huldigt spelers en sluit seizoen gezamenlijk af

||||

Daags na het binnenhalen van het kampioenschap in de zaterdag derde klasse B, sloot Haagse nieuwkomer FC Skillz haar eerste seizoen gezamenlijk af op de club in het Wateringse Veld.

Hoofdtrainer Oussama Bekkaoui sprak de spelers toe onder het genot van een hapje en drankje. Ook nam het bestuur het woord en zo blikte men gezamenlijk terug op het eerste seizoen in het seniorenvoetbal. Het seizoen kende veel hoogte- maar ook dieptepunten en daar werd op een mooie wijze op gereflecteerd, waarbij elke speler ook zijn mooiste (sport)moment van het jaar deelde.

Diverse spelers werden gehuldigd en ook werden de spelers, waarvan afscheid werd genomen, in het zonnetje gezet. Voor wat betreft het huldigen van de spelers vielen een aantal spelers hiervoor in de prijzen. Zo werd Samir el Moussaoui, oud-prof van ADO den Haag en steunpilaar bij Scheveningen, bekroond tot ‘speler van het jaar’, met Ferrani Florencia op de tweede en Joël Mayala op de derde plaats. De 18-jarige Yassin Chentouf viel in de prijzen en werd betiteld als ‘talent van het jaar’ en Abdel Tufi won de prijs als ‘topscorer van het jaar’.

Yassin Chentouf                                                                 Abdel Tufi

Van verschillende spelers werd afscheid genomen door de Haagse nieuwkomer. Zo vertrekken Aimen Said, Soeredj Angoelal, Adil Choukoud en Reda Reddam. Ook namen Jim van der Leer en Kailash Nandkoemarsingh afscheid als speler van de selectie. Dit tweetal wordt met ingang van het nieuwe seizoen toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal.

FC Skillz mag na het behalen van de titel komend seizoen starten in de zaterdag tweede klasse en dat kan – met het overkomen van diverse clubs uit het zondagvoetbal – wel eens een heel interessante competitie gaan worden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder