Prognose zaterdag 4E: Henk Baggerman tipt Oliveo als kampioen  

Het jaar 2021 zit er bijna op. Tijd om ook vooruit te kijken naar 2022 en wel de tweede seizoenshelft in de vierde klasse. Welke clubs gaan strijden om de titel?

De zaterdag vierde klasse E. Wat wordt de eindrangschikking voor de bovenste drie plaatsen. De prognose van Henk Baggerman (foto), trainer van het Haagse KSD Marine.

Op dit moment hebben in deze klasse niet alle teams evenveel wedstrijden afgewerkt. RVC Celeritas voert de ranglijst aan met 24 punten uit 9 duels. Graaf Willem II/VAC staat er relatief nog iets beter voor met 22 punten uit 8 ontmoetingen. Ook Oliveo (8-21) en SEV (8-18) zijn nog in de race. Op de vijfde plaats is KSD Marine, de ploeg van Baggerman, terug te vinden, dat nog maar op zes duels staat (met 12 punten).

De eindrangschikking in 4E volgens Henk Baggerman:

1e. Oliveo, 2e. RVC Celeritas en 3e. Graaf Willem II/VAC.

Henk Baggerman: ,,Oliveo is denk ik de club met de meeste kwaliteiten. En is normaal gesproken een top tweedeklasser, dus is het eigenlijk logisch dat zij kampioen moeten worden. RVC Celeritas heeft ook een elftal met heel veel kwaliteiten. Maar ik denk dat ze net iets te kort komen ten opzichte van Oliveo. Alhoewel het heel spannend wordt. Graaf Willem II/VAC zie ik als ‘the best of de rest’, een jong en talentvol team. Dat heeft misschien nog even tijd nodig. Al kan Graaf Willem het de andere twee nog knap lastig maken.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder