RKAVV houdt ook voetbalfeestje in voorjaarsvakantie

||

Tijdens de kerstvakantie organiseerde de selectie van RKAVV een winterclinic en dat is een enorm succes geworden. Maar liefst 130 kinderen hadden een fantastische dag. ,,We mogen met recht zeggen dat dat hét voetbalfeestje van de kerstvakantie is geweest”, meent men bij RKAVV.

Omdat het zo’n groot succes was, gaat RKAVV tijdens de voorjaarsvakantie opnieuw een clinic houden, zodat de jeugd tijdens deze ‘saaie’ vakanties bezig blijft. Dit keer nóg leuker en groter. De hoofdtrainers Maurizio Ceccucci (Heren 1) en Nikita van der Wijngaard (Vrouwen 1) zullen samen met hun selecties ervoor zorgen dat alle deelnemers een onvergetelijke dag hebben.

Naast een dag vol voetbalvertier kan er gejaagd worden op handtekeningen en zal er weer een heerlijke lunch geserveerd worden. Iedereen tussen de zes en veertien jaar is van harte welkom, dus ook niet leden!  De clinic zal plaatsvinden op dinsdag 23 februari. Er wordt gestart om 09.00 uur en de clinic zal rond 15.00 uur eindigen.

Kosten

De kosten van deze clinic zijn € 20 per persoon. De gehele opbrengst van de clinic gaat naar de club, die natuurlijk in deze tijden altijd een financieel steuntje in de rug kan gebruiken.

Klik HIER om je in te schrijven!

Wil nog eens terugkijken naar de aftermovie van de fantastische RKAVV Winterclinic, klik dan HIER!

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder
Net binnen