Zondag 1B: VUC hard onderuit op laatste speeldag

In het uitduel bij Spartaan’20 kreeg VUC flink klop. Tot aan de rust was de score nog in evenwicht. In de tweede helft liep de thuisploeg flink weg bij de Haagse tegenstander.

VUC, dat zich al in veiligheid had gespeeld, kon geen vuist maken tegen Spartaan’20. Na een half uur spelen kwam de formatie van scheidend interim-trainer Wim van Laar nog wel op voorsprong na een doelpunt van Kubilay van Oosten. Dit leek ook de ruststand te worden, maar Spartaan’20 kwam in blessuretijd nog op gelijke hoogte: 1-1.

Afscheidswedstrijd

In de tweede helft was het na twaalf minuten weer raak voor de Rotterdammers. Na de 2-1 kon Spartaan’20 nog vier keer het net vinden, waardoor het afscheidsduel van doelman Steven Verstraten (foto) eindigde in een forse 6-1 einduitslag. Voor VUC maakte het uiteindelijk weinig uit. De pinguïns eindigden op een achtste plaats ongeacht winst of verlies.