DEZE WEEK: Haaglanden Voetbal TV

Deze week weer drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 1 november

Oude Glorie aan tafel

Dit keer met Harry de Haas.
Harry de Haas maakte vooral furore als speler bij Tonegido en later Neptunus. Ook was hij daarna nog actief bij VUC, waar hij nog steeds een balletje meetrapt in een lager elftal.

Donderdag 3 november

Wedstrijd van de Week

Normaal is dit programma altijd op de woensdag, maar in verband met een ingelaste Raadsvergadering in Den Haag (die op dat moment op TV wordt uitgezonden), zal deze editie van ‘Wedstrijd van de Week’ op donderdag te zien zijn.

Deze week extra aandacht voor de Haagse derby in de zaterdag derde klasse B tussen sv Houtwijk en Laakkwartier. Beide team willen graag drie punten aan hun totaal toevoegen. Aan het woord komen onder meer de trainers Richard Douw (sv Houtwijk) en Roel Zandbergen (Laakkwartier). Wij bespreken het duel ook met onze analist Ben van Dam, die tevens de voorspelling doet van een zestal amateurduels uit de regio.

Donderdag 3 november

Studio ADO

Een terugblik op het duel tegen Helmond Sport, maar vooral vooruitkijken naar de ontmoeting van komende vrijdag, thuis tegen VVV Venlo. En uiteraard interviews vanaf het trainingscomplex in Rijswijk.

 

Lees verder
Net binnen