Dogan Corneille volgend seizoen nieuwe trainer van FC Rijnvogels

Dogan Corneille (foto), nu nog hoofdtrainer van Tweede Divisionist Excelsior Maassluis, zwaait vanaf volgend seizoen de technische scepter bij FC Rijnvogels uit Katwijk.

,,Je hebt altijd een paar clubs die er voor jou persoonlijk bovenuit steken. Rijnvogels is zo’n club voor mij”, Corneille weten aan ‘Voetbal in de Bollenstreek’. ,,Toen ik trainer van Noordwijk was, vond ik het altijd prettig om hier te komen. Een mooi complex, leuk publiek en een goed sfeertje. Daarnaast zijn we elkaar de laatste jaren regelmatig op trainingskamp in de winterstop tegengekomen en was er altijd wel leuk contact.”

Voor Corneille is FC Rijnvogels een mooie uitdaging met de club te proberen de Tweede Divisie te bereiken. FC Rijnvogels is na Katwijk en Quick Boys de derde club van Katwijk.

Nieuw hoofdstuk

Corneille heeft er aan het einde van het seizoen vijf jaar opzitten bij de Tricolores. ,,Ondanks dat ik het nog altijd heel erg naar mijn zin heb bij Excelsior Maassluis wordt het na zoveel jaar  tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn trainerscarrière”, liet hij bij het bekendmaken van zijn vertrek in Maassluis weten. In de zomer van 2018 volgde Corneille Jeroen Rijsdijk op als hoofdtrainer.

Lees verder