Jeugd O23 1e/2e divisie: Forum Sport langs Quick, RKAVV wint uit bij Gemert

Wisselend succes voor de clubs in de 1e divisie. RKAVV boekte een knappe zege op Gemert en ook Forum Sport was aan de winnende hand in de derby met Quick. HBS kreeg een draai om de oren van UNA.

1e divisie B

RKAVV leverde een knappe prestatie door najaarskampioen Gemert in een uitduel klop te geven. De Brabanders waren ook in deze competitie goed op dreef met twee zeges, maar moesten nu een 0-2 nederlaag incasseren. Sebastiaan Haarlemmer was verantwoordelijk voor beide doelpunten.

De derby tussen Forum Sport en Quick werd pas in het laatste kwart van de wedstrijd beslist. De Voorburgers kregen in de eerste helft diverse kansen, maar het vizier van Süleyman Bilgi, Norman Nogy en Alasan Baldeh stond niet op scherp. Quick mocht blij zijn dat het nog 0-0 was bij rust.  Ook in de tweede helft werd het sportieve duel, dat in een hoog tempo gespeeld werd, in de laatste tien minuten beslist. Süleyman Bilgi nam beide treffers voor zijn rekening voor de ploeg van trainer Marco Sloos (foto): 2-0.

Flink

HBS kreeg flink klop in het uitduel bij UNA. De Haagse ploeg kwam al na een minuut spelen met 1-0 achter en zag de thuisploeg naar een 3-0 voorsprong bij rust weglopen. Na de hervatting kwam HBS enigszins terug in het duel door een treffer van Wesley Bierens. De Kraaien kregen ook een kans op de 3-2, maar konden die niet verzilveren. Ondanks een afgekeurde treffer kon UNA uiteindelijk een 6-1 zege noteren.

2e divisie B

sv Den Hoorn verloor het uitduel bij Kloetinge met 3-0. De Midden-Delflanders beleefden weinig plezier aan het duel. Ze moesten de kleedkamer delen met twee andere teams en hadden geen ruimte om een warming-up te doen waar de thuisploeg dit wel had. Het vermoeden van een vooropgezet plan om sv Den Hoorn te ontregelen ontstond bij de bezoekers.

Mindere

HVV was duidelijk de mindere van TOGB in de eerste helft. De thuisploeg miste een aantal grote kansen. HVV bleef voor rust verstoken van mogelijkheden om te scoren. In de tweede helft ging HVV 4-4-2 spelen en ging het duel meer gelijk op. Twee grote fouten zorgden ervoor dat HVV met een 2-0 nederlaag het veld moest afstappen.