O21 Divisie 3 en 4 | Winst Excelsior Maassluis, punt voor Westlandia

Na de winst op FC Dordrecht liet Excelsior Maassluis weer een profclub struikelen. Nu kreeg sc Heerenveen duidelijk klop. Westlandia leed in de eerste twee duels nederlagen, maar kwam nu een gelijkspel overeen met Quick Boys.

O21 3e divisie A

In de eerste helft nam Excelsior Maassluis al een 2-0 voorsprong op sc Heerenveen. Door een treffer van George Daskalakis opende de thuisploeg de score in de 25e minuut. Tien minuten later zette Excelsior Maassluis de Friese koploper op een 2-0 achterstand na een doelpunt van Sem Klaassen. Op Sportpark Dijkpolder zorgde Sem Klaasen halverwege de tweede helft voor een 3-0 stand. Met deze stand op het bord werd ook het eindsignaal gehaald.

O21 4e divisie B

Westlandia pakte haar eerste punt in de competitie in het thuisduel met Quick Boys. De jonge talenten van de Naaldwijkers gingen met een 1-0 voorsprong de rust in. Uit een strafschop scoorde Dinand Kuhn. In de tweede helft kreeg de formatie van trainer Corné van Doorn (foto) een strafschop tegen, waardoor de eindstand in het gelijk opgaande duel 1-1 werd.