O21 Divisie 3 en 4 | Nederlagen voor Excelsior Maassluis en Westlandia

Het tot nu toe goed presterende Excelsior Maassluis ging onverwacht hard onderuit tegen Alphense Boys. Ook Westlandia kon de winst niet pakken tegen Fortuna Sittard.

O21 3e divisie A

Alphense Boys had uit de eerste vijf duels pas één punt kunnen verzamelen, maar greep tegen Excelsior Maassluis O21 de volle winst. Het duel eindigde in een dikke 3-0 overwinning voor de Alphenaren. Bij een stand van 2-0 kreeg Rens de Vreede van de bezoekers uit Maassluis een rode kaart voorgehouden. Tien minuten later kreeg ook Ilano Silva Timas een kaart van dezelfde kleur van scheidsrechter Richard Groenewegen. Met negen man op het veld kreeg Excelsior Maassluis nog een tegentreffer te verwerken.

O21 4e divisie B

Tegen koploper Fortuna Sittard moest Westlandia een fikse en enigszins geflatteerde nederlaag incasseren. Na een 0-3 ruststand gingen de Limburgers met een 0-6 overwinning weer huiswaarts. In de tweede helft kreeg de Naaldwijkse formatie van trainer Corné van Doorn (foto) ook aardig wat kansen, maar kon niet tot score komen.