O23 Divisie 3 | VELO niet langs hekkensluiter SVC’08, duel DSVP gestaakt

Graaf Willem II VAC O23 nadert koploper VELO tot op een punt. De Roggewoning-bewoners waren veel te sterk voor FC Boshuizen en vernamen dat koploper VELO niet verder kwam dan een gelijkspel tegen SVC’08. Het duel van DSVP tegen EMM’21 werd vroegtijdig beëindigd.

O23 3e divisie C

Een gehavend SVC’08 trad aan tegen de koploper VELO, dat nog geen punten verspeeld had. De club uit Wateringen had het meeste balbezit, maar kwam niet door de gesloten verdediging van SVC’08 heen en kwam maar mondjesmaat tot kansen. Na een half uur kwam SVC’08 goed weg toen de bal simpel ingetikt leek te worden, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. VELO ging vol in de aanval, maar SVC’08, de ploeg van trainer Marco Vredenbregt (foto) hield goed stand. In de blessuretijd kreeg SVC’08 nog twee goede kansen maar de stand bleef 0-0.

Tien seconden

Graaf Willem II VAC had de eerste treffer tegen het zwakke FC Boshuizen er al na ongeveer tien seconden in liggen. Na de 1-0 van Hugo Smeets volgden treffers van Pelę Schatten (2x) Rashid Haynes en opnieuw Smeets. In de tweede heeft bleef de ploeg van trainer Arjan Kortleven het net vinden. Door treffers van Pelę Schatten, Rashid Haynes, Konstantin Heidecke liep de score op naar 8-0. Met een fantastische treffer zorgde Titas Gracias voor een 9-0 eindstand.

Wilhelmus was met het kleinst mogelijke verschil TAC’90 de baas. In het uitduel scoorde Mustafa Acar de enige treffer van de wedstrijd: 0-1. Zuid West DH en sv Den Hoorn kwamen een 2-2 gelijkspel overeen. Dardan Uka scoorde beide treffers van de Haagse thuisclub. Het tweede doelpunt kwam voort uit een strafschop.

O23 3e divisie D

OLIVEO kreeg flink klop van De Jodan Boys. In Pijnacker ging OLIVEO met 0-7 over de knie bij de Goudse tegenstander. Op hetzelfde sportpark speelde DSVP tegen fusieclub EMM’21. DSVP kreeg in de zesde minuut een onterechte rode kaart voor debutant keeper Deejay Piek. Ondanks de tien man was DSVP gevaarlijker, maar liet het de kansen onbenut. In de 36e minuut kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong. DSVP bleef de overhand houden en schoot in 44ste minuut de 1-1 binnen door een treffer van Tim de Bruijn. In de tweede helft werd vanuit de kant van EMM’21 volgens trainer Mike van der Pol agressiever en buiten proportie gespeeld en werden er bedreigingen geuit naar de spelers en staf van DSVP. De scheidsrechter staakte het duel in de 76e minuut bij een 1-2 stand voor EMM’21. DSVP is van plan om een duidelijk rapport schrijven naar de KNVB over de uitlatingen van de tegenstander.