Oefenvoetbal | PGS/VOGEL ruim langs FC ’s-Gravenzande O23, Haagse Hout klopt HPSV

Op Ockenburgh was PGS/VOGEL een maatje te groot voor FC ’s-Gravenzande O23. De O23 van WIK won met klein verschil sv Nootdorp O23. Westlandia O21 versloeg in Naaldwijk de JO18 van Excelsior Rotterdam. Haagse Hout won in een doelpuntrijk duel van HPSV.

Tekst: Roland van der Linden          |      Foto’s: Noud Elbers

PGS/VOGEL – FC ’s-Gravenzande O23

In een leuk duel won PGS/VOGEL het oefenduel tegen FC ’s-Gravenzande O23 met 4-1. In de eerste helft schoot Max de Bruin twee raak voor de thuisploeg. FC ’s-Gravenzande had voor de rust de nodige moeite met de fysieke tegenstander en speelde zelf slordig. Na de doelwisseling hadden de Westlanders meer controle en kwamen door een benutte strafschop van Daan van Nieuwkerk terug tot 2-1. Glenn Plum stelde daarna met twee goals de zege van de formatie van trainer Vita Lorente veilig: 4-1.

HPSV – Haagse Hout

In het duel tussen de twee vierdeklassers werd volop gescoord. De bezoekers waren met 3-6 de bovenliggende partij na een 1-3 ruststand. Aldo Shehu, Jair Dos Santos, Percy Bongers en Ömer Simsek waren doeltreffend voor HPSV. Voor de equipe van trainer Baris Sahin scoorde Ali Han Sarican maar liefst vier keer. Ook Burak Huyuk kon nog tweemaal het doel vinden. Bij Haagse Hout speelden in de tweede helft spelers van het tweede team mee om ervaring op te doen.

WIK O23 – sv Nootdorp O23

In het Zuiderpark nam WIK een 3-0 voorsprong op de leeftijdsgenoten van sv Nootdorp door treffers van Surjonic Sambo (2x) en Hristo Penev. sv Nootdorp herpakte zich van deze tegenslag en kwam terug tot 3-2 dankzij doelpunten van Bram Mulder en Senna van Rijn. Na de 4-2 van Amran Essaouiki zorgde Thijs Knoester voor een 4-3 eindstand.

Westlandia O21 – Excelsior JO18

De O21-jeugd van Westlandia won op Sportpark De Hoge Bomen met 5-0 van de JO18 van het Rotterdamse Excelsior. Bij rust hadden de Naaldwijkers al een 2-0 voorsprong opgebouwd. Dinand Kuhn (2x), Viktor Kortekaas, Jari lievaart en Aaron Bashir namen de doelpunten voor hun rekening.

Quintus O23 – DUNO O23

DUNO O23 speelde een nuttig oefenduel bij en tegen Quintus O23. Het duel in Kwintsheul eindigde in een 4-2 overwinning voor de Westlanders. De treffers van DUNO kwamen van Tim Zweden en Mo Simsek.