Zaterdag 1A: sv Honselersdijk kruipt omhoog door zege op Zwaluwen’30

In een leuk duel tegen Zwaluwen’30 gaf sv Honselersdijk geen kansen weg. De formatie van trainer André Lourens (foto) speelde een goede partij en won na een 1-0 ruststand de wedstrijd met 3-0.

De Westlanders waren op eigen terrein duidelijk de betere ploeg. Met aanvallend voetbal werden de belangrijke drie punten binnengehaald. De zege had zelfs wat hoger kunnen uitvallen als sv Honselersdijk iets scherper in de afwerking was geweest.

Slotfase

Halverwege de eerste helft bracht Lars Ammerlaan de 1-0 op het scorebord. In deze stand kwam tot aan de tachtigste minuut geen verandering. Na de 2-0 van Steyn de Bruijn bepaalde Tom van Veen in de slotfase de eindstand op 3-0.

Dankzij deze zege staat sv Honselersdijk nu op een keurige zevende positie. De achterstand op Voorschoten’97, dat derde staat, bedraagt maar drie punten.