Zaalvoetbal: FC Westland wint van achtervolger zvv Den Haag

De zaalvoetballers van FC Westland rekenden met een 9-7 overwinning vrij gemakkelijk af met het tweede team van zvv Den Haag. De wedstrijd tussen de op basis van verliespunten nummer één en de vier van de topklasse B leek garant voor spektakel.

Tekst: Peter Botman

De Hagenezen kwamen echter zonder wisselspeler opdagen. De ploeg van James Dhanai kwam snel op een 2-0 voorsprong via twee doelpunten van Mo Maatoug. Fouten aan Westlandse zijde leidde tot een 2-2 gelijke stand door twee treffers van Mo El Osrouti. FC Westland wist pas aan het einde van de eerste helft gebruik te maken van een vermoeid zvv Den Haag en liep zo uit naar een 5-3 ruststand.

Viermaal

Beide teams wisten in een matige tweede helft nog viermaal te scoren wat resulteerde in een 9-7 overwinning voor de Westlanders. FC Westland hield een zeer vermoeid zvv Den Haag in leven, maar had het wel lastig met de klasse van Mo El Osrouti, die met vier doelpunten de grote man was aan Haagse kant. Brahim Saidi, John Poeran en Anass el Jaouhari maakten allen met één treffer de zeven vol voor zvv Den Haag. Voor FC Westland wist Yassin Irzi (foto) drie keer te scoren, Mo Maatoug en Kamal Amheye volgden zijn voorbeeld tweemaal en Rafik El Osrouti en Melvin Vissers maakten met beiden één doelpunt de negen vol.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder