Kai Verbeek ook volgend seizoen Westlandiaan

Kai Verbeek (foto) zal ook volgend seizoen deel uitmaken van de zondagselectie van Westlandia. Hij heeft inmiddels een basisplaats voor zich opgeëist in de hoofdmacht. Hoewel nog niet bekend is op welk niveau de zondagploeg volgend seizoen speelt, krijgt de selectie wel steeds meer vorm.

Kai Verbeek begon met voetballen in de jongste jeugd van Westlandia, maar nadat Feyenoord zijn talent had ontdekt, verkaste hij naar Varkenoord. Na vier jaar keerde hij weer terug in de jeugd van Westlandia. Daarna stond ADO Den Haag op de stoep en speelde hij voor die club in de O17 en O19. In 2019 keerde hij toch weer terug op De Hoge Bomen.

Overeenstemming

Naast Verbeek, heeft de TC van Westlandia overeenstemming bereikt met de volgende spelers: Desley Bransen, Mark van der Zalm, Steve van Kesteren. Eerder waren voor volgend seizoen al vastgelegd: Dinand Kuhn, Jamie den Hartog en Kihami da Costa. Ook twee nieuwe talenten zullen deel uitmaken van de zondag selectie, te weten Ouanis Kellouh (inmiddels al meer dan twintig duels in het eerste) en de eveneens pas 19-jarige Rajiv Wentholt, die al ruim tien keer in de hoofdmacht heeft gespeeld.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder