Nederlandse arbiters deze week actief in Champions League

Björn Kuipers (foto) is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter bij het topaffiche dinsdag in de achtste finales van de Champions League tussen FC Barcelona – Paris Saint-Germain. Danny Makkelie is woensdag de scheidsrechter bij het Champions League-treffen tussen Sevilla en Borussia Dortmund.

Kuipers wordt dinsdag in Nou Camp (aavnavng 21.00 uur) geassisteerd door zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Serdar Gözübüyük fungeert als vierde official. Pol van Boekel en Dennis Higler completeren ‘Team Kuipers’ in Barcelona als respectievelijk VAR en AVAR.

Het duel tussen Barcelona en Paris Saint-Germain is de eerste wedstrijd in de achtste finale van de Champions League. De return in Parijs staat op het programma voor 10 maart.

Makkelie

Danny Makkelie is woensdag de scheidsrechter bij het Champions League-treffen tussen Sevilla en Borussia Dortmund. Hessel Steegstra en Mario Diks assisteren de leidsman vanaf de zijlijn.

Allard Lindhout is de vierde official. Kevin Blom neemt de taak van VAR op zich, geassisteerd door Jochem Kamphuis. De aftrap van Sevilla – Borussia Dortmund is woensdag eveneens om 21.00 uur.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder