Giovanni Korte van Cambuur naar De Graafschap 

De Graafschap heeft zicht voor de komende twee seizoenen versterkt met Hagenaar Giovanni Korte (foto). De 27-jarige vleugelaanvaller komt transfervrij over van Cambuur Leeuwarden. Korte speelde eerder bij GDA, ADO Den Haag, FC Dordrecht en NAC Breda.

,,Met Giovanni halen wij snelheid, dreiging en goals in huis. Hij heeft bijna 270 wedstrijden betaald voetbal in de benen en kent het klappen van de zweep in zowel de ere- als de eerste divisie. Wij denken dat hij met zijn voetballende kwaliteiten en werklust prima past in onze plannen, en zijn content dat hij voor De Graafschap heeft gekozen”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op de site van de Superboeren.

Klik

Ook Giovanni Korte is in zijn nopjes. ,,Geweldig dat ik weer voor zo’n mooie volksclub uit mag komen. Na de eerste gesprekken was er direct een klik en de plannen zijn helder. Het is heerlijk om weer te beginnen en te weten dat je over enkele weken in dit mooie stadion mag spelen voor die trouwe en fanatieke aanhang”, laat de Hagenaar weten.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder