Thijmen Goppel op weg naar Duitse club uit Derde Bundesliga

Voormalig ADO Den Haag-speler Thijmen Goppel (foto) heeft er bij Roda JC al langer geen geheim van gemaakt graag te vertrekken naar het Duitse SV Wehen Wiesbaden. De beide clubs konden echter nog geen overeenstemming bereiken over een transfersom.

Dit tot ongenoegen van Goppel, die graag wil overstappen en niet begrijpt, dat Roda JC zo’n hoge transfersom, naar verluidt drie ton, vroeg. Aan VI liet hij al weten: ,,Als ik vorig seizoen dertig goals had gemaakt, was het een ander verhaal geweest. Nu is het prijskaartje onrealistisch. Kom, ik ben Messi niet.” Roda JC lijkt echter het laatste bod van de Duitse club te hebben geaccepteerd, al worden er geen mededelingen gedaan over de hoogte. Naar verwachting tekent Thijmen Goppel een contract voor meerdere seizoenen in Wiesbaden.

ADO Den Haag

De in Leiderdorp geboren speler kwam uit in de jeugd van Alkmania en Alphense Boys, voordat hij in de jeugdopleiding bij NEC terecht kwam. In 2017 pikte ADO Den Haag hem op, waar hij tekende tot medio 2020. In de zomer van 2017 werd hij verhuurd aan MVV. Toen zijn contract in Den Haag in 2020 afliep, nam Roda JC hem transfervrij over.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder