HBSS start komend seizoen ook met zondagvoetbal

Waar veel clubs afscheid nemen van het zondagvoetbal, hebben de leden van het Schiedamse HBSS zich tijdens een in mei gehouden ALV unaniem positief uitgesproken op het resultaat van de verkenning van het bestuur om komend seizoen ook een zondagtak op te richten.

Volmondig schaarde men zich achter de verkenningsuitslag, die inhield dat er inmiddels ruim 50 tot 60 leden hun aanmelding hebben ingebracht. Natuurlijk wordt gehoopt dat dit aantal nog zal stijgen waarbij de club in de tussentijd de processen in gang zal gaan zetten die een dergelijke uitbreiding met zich meebrengt.

Ook prestatief

Met de nieuwe aanmeldingen wordt dus gekeken naar zowel een voortvarende prestatieve als een ambitieuze recreatieve tak. Getuige de positieve geluiden vanuit deze nieuwe leden, alsmede de louter positieve voetbalpraat in Schiedam en omgeving over de gedurfde stap van de Harga- bewoners, gaat het bestuur de uitdaging vol vertrouwen aan.

Groei

Patrick Oudhuis (foto), voorzitter van HBSS en één van de voorgangers in dit project rondt af: ,,We zijn als club, na de rare en zware Corona-tijden, zeer content met de dingen die we recent en in de nabije toekomst meemaken. Waar we afgelopen seizoen al een totaal groei hadden van meer dan 200 leden, lijkt het er nu op dat we komend jaar weer een flinke groei gaan doormaken. Met deze uitbreiding naar de zondag, in de zaal (waar de club ook op Topklasse-niveau acteert en sterk groeit) én in de jeugd waar onder andere een prestatieve selectie van een O23-team op de rol staat gaat dat dus gebeuren.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder