Kick-off Old Stars Walking Football bij FC Zoetermeer groot succes

|

Op een zonovergoten, maar frisse ochtend vond afgelopen weekend de kick-off plaats van het Old Stars FC Zoetermeer Walking Football. Al vroeg in de ochtend stond er een team enthousiaste vrijwilligers klaar om alles in gereedheid te brengen voor een bijzonder evenement.

Springkussens, een ballonnenboog, doeltjes op de juiste plek, broodjes, appels, verse koffie en een goed humeur waren de ingrediënten voor deze vroege ochtend. Iets voor tien uur druppelden de eerste spelers binnen. Na een kop koffie, het inschrijven en wat kennismakingen onderling begon de groep van zo’n twintig 55-plussers aan de gezamenlijke warming up op het hoofdveld.

Na de eerste wedstrijdronde arriveerde de Zoetermeerse wethouder Sport Ingeborg ter Laak om de aftrap te nemen en daarmee het FC Zoetermeer Walking Football officieel van start te laten gaan. Johan Huurman van Sporting Club Zoetermeer heette wethouder Ter Laak welkom waarna zij het woord nam en de aanwezigen toesprak. Ook voorzitter Jabob de Boer was aanwezig en richtte zich met een kort woordje tot de deelnemers.

Overeenkomstig thema van alle drie de sprekers was het belang van gezond blijven bewegen in combinatie met het sociale aspect van samen (blijven) sporten.

Na de officiële opening werden er nog twee wedstrijdrondes gespeeld en na een pauze met wat lekkers, aangeboden door samenwerkingspartner AH Rokkeveen, werd de finalewedstrijd gespeeld. Na afloop werd in de kantine bekend gemaakt welk team door de spelers als meest sportief was aangemerkt.

Interesse?

Interesse in Waling Football bij FC Zoetermeer. Dat kan vanaf a.s. dinsdagochtend 5 april iedere dinsdag tussen 10.00-12.00 uur bij FC Zoetermeer. Kom langs of stuur even een mail naar oldstars@fczoetermeer.nl.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: FC Zoetermeer)

Lees verder