VELO belegt dit weekend trainingskamp in Bunnik

||

De eerste selectie van eersteklasser VELO werkt dit weekend een trainingskamp als afsluiting van de seizoenvoorbereiding in Bunnik. In totaal 23 spelers en 7 staf- en bestuursleden nemen deel aan deze trainingsstage.

De selectie verzamelde vrijdag op VELO voor een lunch, bereid door het vaste personeel en enkele waardevolle vrijwilligers. De bagage en materialen werden vervolgens in de auto’s gezet en binnen een klein uurtje arriveerde iedereen in Bunnik aan de rand van het prachtige en bosrijke natuurgebied Amelisweerd.

De spullen werden op de kamers gezet, voetbalschoenen gepakt en daarna kon de ploeg door naar het sportcomplex van de Utrechtse vierdeklasser vv Voorwaarts. Na een hartelijk ontvangst op sportpark de Berekuil begonnen de spelers aan een training van anderhalf uur. Na een warming-up, pass- en trapvorm en snelle intensieve partijen, werd afgesloten met vijf spellen in vijf teams. De nummers 1 en 2 speelden zich “vrij”. De nummers 3, 4 en 5 moesten wat “strafopdrachten” uitvoeren. Het fanatisme spatte er dus vanaf!

Na afloop van de training arriveerde de selectie van SVZW, de tegenstander van VELO dit weekend, op het complex voor haar training. Na een drankje op het terras van de club, keerde iedereen weer terug naar het verblijf in Bunnik.

Tijd voor ontspanning met een hapje en een drankje en als diner een heerlijk buffet. In de vooravond stond een pubquiz op het programma. In zeven teams van vier werd er gestreden om de hoofdprijs. De rest van de avond was vrije invulling.

Zaterdagochtend werd gestart met een teambuildingsactiviteit. Daarna was er de lunch en om 14.30 uur gevolgd door het oefenduel tegen SVZW, ook op het complex van vv Voorwaarts. Later op deze site meer info over deze wedstrijd.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder