Zaterdag 4D: Forse zege voor BSC’68, FC Zoetermeer gelijk tegen sv Ommoord

BSC’68 hield haar derde plaats in handen na een ruime zege op NOC Kralingen. FC Zoetermeer zag de winst in de slotfase verdampen door een late treffer van tegenstander sv Ommoord. SVO Buytenpark was niet opgewassen tegen CKC.

BSC’68 – NOC Kralingen

BSC’68 stond al na vijf minuten met 2-0 voor tegen NOC Kralingen. Eerst scoorde Falko Henzen uit een pass van Jelle Verhoef en daarna was het de beurt aan Rowin Bouwmeester opnieuw op aangeven van Verhoef. Met een zuivere hattrick van Guido de Peinder was het duel al voor de rust beslist: 5-0. Na de thee nam BSC’68 gas terug. Na de 5-1 van de Rotterdammers bepaalde JO19-speler Cedric Krullaars de eindstand op 6-1.

SVO Buytenpark – CKC

In Zoetermeer moest SVO Buytenpark zoals verwacht het hoofd buigen voor CKC. De Rotterdammers, die hard op weg lijken naar het kampioenschap, waren met 1-4 de bovenliggende partij. De treffers van de Zoetermeerders kwam op naam van Miguel Eckhof.

FC Zoetermeer – sv Ommoord

Tegen sv Ommoord leek FC Zoetermeer drie punten te kunnen bijschrijven ondanks een 0-1 achterstand bij de rust. In de tweede helft speelden de mannen van trainer Leroy Vaes (foto) een uitstekende fase en bogen de achterstand door doelpunten van Jonas van der Hemel en Roald Houterman om in een 2-1 voorsprong. In de slotminuut kwamen de bezoekers toch nog terug tot 2-2.