Zondag 3A: Stompwijk’92 wint strijd om tweede plaats van DHL

||||||||||||||

ODB kon niet voor een verrassing zorgen tegen koploper Kethel-Spaland. Het topduel tussen Stompwijk’92 en DHL werd een prooi voor de eerstgenoemde ploeg. sv Madestein schoof eenvoudig Taurus aan de kant. SVH won het uitduel bij AVV Alphen.

Tekst: Roland van der Linden        |        Foto’s: Franca Dobbe

Kethel Spaland – ODB

In Schiedam moest ODB zich gewonnen geven tegen de lijstaanvoerder. De equipe van trainer Martin Abbenhuis ving de thuisreis aan met een 4-2 nederlaag op zak. Tim Vreeswijk en Nicky Keus namen de productie van ODB voor hun rekening.

Stompwijk’92 – DHL

Stompwijk’92 greep de tweede positie door in een directe confrontatie DHL te verslaan. Op Sportpark De Meerhorst eiste Kite Beuvink de hoofdrol op bij de formatie van trainer Patrick Kamperveen. Afgelopen weekend scoorde Beuvink drie treffers en ook nu was hij weer drie keer trefzeker. Met een doelpunt voor de rust en twee na de thee zorgde Beuvink eigenhandig voor de 3-0 winst. Bart van Boggelen was bij alle treffers de aangever.

sv Madestein – Taurus

In Loosduinen verschenen zowel sv Madestein als Taurus met een krappe selectie op het speelveld. De studenten hadden zelfs maar één wisselspeler. Toen de keeper van Taurus in de eerste helft uitviel met een blessure moest een veldspeler zijn plaats innemen. sv Madestein won het sportieve duel na een 2-0 ruststand met 4-0. Alvio Sims, Soufian Abouhafc (2x) en Ali Akbulut waren trefzeker. Taurus vond de overwinning wat geflatteerd. Bij sv Madestein hadden ze het gevoel dat er meer in had gezeten.

WIK – SEP

SEP had een slappe start tegen WIK dat echt speelde om te winnen. Na een kwartier hadden de Zuiderparkers een 2-0 voorsprong opgebouwd door treffers van Driss el Hams en Joey Doorschodt.

Na een half uur spelen kreeg SEP een strafschop en kon Tyler van Baalen de 2-1 inschieten. Op slag van rust werd het 2-2 door een doelpunt van Robin Sueters. In de tweede helft was SEP een stuk scherper en kon Tyler van Baalen met twee treffers de score opvoeren naar 4-2.

Alphen – SVH

SVH won het uitduel bij avv Alphen met 3-4. De Haagse ploeg, waar Huib van Oostrom Soede anderhalve week geleden zijn functie neerlegde, staat nu op een achtste plaats.

(Klik HIER voor meer foto’s van WIK-SEP)