TERUGBLIK KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE (ronde 12 -deel 1): sc Heracles rekent af met FC Eindhoven

In de twaalfde ronde van de competitie in de Keuken Kampioen Divisie heeft sc Heracles in eigen huis verder afstand genomen van FC Eindhoven. Roda JC ging hard onderuit bij TOP Oss en Willem II kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Almere City FC.

Tekst: Ton Beije

Almere City FC nam in Tilburg de leiding, maar halverwege het eerste bedrijf kwam Willem II langszij uit een door Hilterman benutte strafschop. Daarna werd er niet meer gescoord. Het duel werd wel tijdelijk stilgelegd vanwege vuurwerk op het veld.

TOP Oss haalde op eigen veld uit tegen Roda JC. Margaritha was tweemaal succesvol voor de Brabanders, waarvan eenmaal uit een strafschop. sc Hercales liet voor eigen aanhang duidelijk zien wie momenteel de sterkste is in de Keuken Kampioen Divisie. FC Eindhoven had in punten gelijk kunnen komen met de ploeg uit Almelo, maar staat na de 3-0 nederlaag gelijk op zes punten.

ADO Den Haag stelde in een matig duel thuis teleur tegen De Graafschap, dat een 1-0 achterstand ombouwde naar een 1-2 voorsprong. In het Haags Kwartiertje kwam ADO Den Haag weer langszij. Klik HIER voor het verslag van die wedstrijd.

Lees verder