Verklaring besturen Forum Sport en Forza over bezoek deurwaarder

Mark van den Honert, voorzitter van Forum Sport, en Jean Nederlof, bestuurslid van de stichting Forza, hebben, naar aanleiding van het bezoek van een deurwaarder, tijdens een ingelast (bestuurs)overleg besloten om achter het desbetreffende bestuurslid te blijven staan.

,,We vinden dat de man goed functioneert en de club geen schade heeft toegebracht”, reageren Van den Honert en Nederlof tegenover Voorburgs Dagblad. ,,Daarbij betalen we bestuursleden geen vergoedingen. Dit hebben we inmiddels ook aan de deurwaarder gemeld.”

Verklaring

De club kwam vervolgens met een officiële verklaring, die men ook op de eigen website heeft gemeld.

,,Er bestaan geen financiële banden tussen Forum Sport en zijn bestuursleden. Datzelfde geldt voor Stichting Forza en zijn bestuursleden. Er is dan ook geen sprake van beslaglegging bij Forum Sport en Stichting Forza. Bestuursleden verrichten hun werk onbezoldigd en krijgen geen vrijwilligersvergoeding. Het bestuur van Forum Sport en Stichting Forza staan onvoorwaardelijk achter het bestuurslid in kwestie en deze zaak heeft geen invloed op de werkzaamheden van het betreffende bestuurslid. Het bestuurslid in kwestie kennen wij als een buitengewoon integer en kundig bestuurder. Hiermee is de zaak voor ons afgedaan.”

Lees verder