Verlaat buffet en uitreiking presentatiegids bij sv Nootdorp

Traditiegetrouw wordt aan het begin van het seizoen een BBQ georganiseerd door de VVSV (de businessclub Vrienden Van SV Nootdorp). Door omstandigheden vond deze BBQ en het overhandigen van het eerste exemplaar van de presentatiegids pas afgelopen woensdagavond plaats.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

Na de inloop nam sv Nootdorp-voorzitter Sander Jansen het woord en memoreerde het traject van het tot stand komen van de nieuwe presentatiegids en bedankte de nodige vrijwilligers met een klein presentje en zei dat de jaarlijkse BBQ dit jaar omgewisseld was in een lopend buffet binnenshuis in verband met de weersgesteldheid in deze periode van het jaar.

Na de nodige plichtplegingen verzocht Jansen de hoofdtrainer Marco Jalink naar voren te komen om het eerste exemplaar van de presentatiegids in ontvangst te nemen. Jalink bedankte voor de fraai uitziende presentatiegids en roemde niet alleen het eerste elftal, maar vooral alle vrijwilligers binnen de vereniging die gezamenlijk ‘de vereniging’ vormen, zonder vrijwilligers is er geen vereniging.

Na het officiële gedeelte werd het buffet geopend voor de aanwezige selectiespelers, stafleden en VVSV-leden inclusief aanhang en was het nog lang, druk en gezellig.

Lees verder