Vrouwen 3D | sv Den Hoorn wint streekderby van Maasdijk

Op maandagavond stonden de vrouwenteams van Maasdijk en sv Den Hoorn tegenover elkaar in het strijdperk. sv Den Hoorn bleek duidelijk de sterkste ploeg en keerde huiswaarts met een 1-4 overwinning na een furieuze start.

Al na dertig seconden spelen kwam sv Den Hoorn in Maasdijk op voorsprong. Melanie Willemsz Geeroms bracht de 0-1 op het scorebord. Een minuut later viel de 0-2. Laura Kleine Deters scoorde na een voorzet van Melanie Willemsz Geeroms.

Leed

Het leed was nog niet geleden voor Maasdijk, de ploeg van trainer Lars Meijer (op de foto midden). Uit een eigen doelpunt kwam in de derde minuut van het duel al de 0-3 tot stand. De Hoornse storm ging daarna liggen en pas vijf minuten voor rust werd de 0-4 gescoord. Na het slecht wegwerken van een hoekschop kon Nina van der Velden profiteren door te scoren.

In de tweede helft kon Maasdijk nog wat terugdoen. Joëlla de Zeeuw gaf de stand een net iets beter aanzien: 1-4.