Warming-up zaterdag 3A/C/D | Blauw Zwart start met thuisduel tegen DWO

In 3A op de eerste competitiedag een streekderby. Blauw Zwart is gastheer van DWO. In 3C komen uit de regio clubs in actie uit Delft en Pijnacker. In 3D volgt Haaglanden Voetbal VDL, dat op bezoek gaat in Vlaardingen bij Victoria’04.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

Voor de regioclubs in de derde klasse A begint de competitie direct met een onderling treffen. Blauw Zwart ontvangt in Wassenaar DWO, dat promotie naar de tweede klasse aan zich voorbij zag gaan. Stompwijk’92 start het seizoen met een uitduel bij Van Nispen, dat kansloos degradeerde uit de tweede klasse.

3e klasse C

In deze klasse zijn ploegen uit Delft en Pijnacker sterk vertegenwoordigd. DSVP opent zaterdagmiddag op sportpark De Groene Wijdte het bal tegen FC IJsselmonde, terwijl trainer Martin de Graaf (foto) met zijn Ariston’80 gastheer is voor VVOR. Voor SEP, DHL en Oliveo wachten uitduels tegen respectievelijk CKC, LMO en Maense. Gaan de ploegen uit de regio een rol van betekenis spelen in de derde klasse C of wordt een heel zwaar jaar? Bij Haaglanden Voetbal kunt u het allemaal volgen.

3e klasse D

Slechts één regiovertegenwoordiger in deze klasse. VDL wacht in de openingsronde direct een pittige tegenstander. Het gepromoveerde Victoria’04 is zaterdagmiddag gastheer voor de ploeg uit Maassluis.

(Foto: Orange Pictures)

 

Lees verder