Warming-up zaterdag 3B: Fraai affiche bij sc Monster thuis tegen LYRA

In de derde klasse B gaat het nog altijd crescendo met Sportclub Monster. Het won afgelopen weekend met 2-4 van Te Werve, dat de zieke trainer Huib van Oostrom Soede op de bank miste. De kraker tussen LYRA en Naaldwijk eindigde in een 3-2 overwinning voor de Lierenaren.

Tekst: Hans Kulk

Ook dit weekend wacht er weer een mooi affiche in 3B. In Monster ontvangt de gelijknamige ploeg van de aan het eind van het seizoen vertrekkende Marco Meijer (foto) namelijk nummer twee LYRA. De koploper heeft drie punten voorsprong op de ploeg uit De Lier (Stand: Monster 7-19, LYRA 7-16).

Kaper

Kaper op de kust is Naaldwijk (6-13) dat op sportpark De Hoge Bomen aantreedt tegen Schipluiden. De ploeg uit Schipluiden, gecoacht door Benjamin van der Zwan, won afgelopen weekend nipt van Duindorp SV: 3-2. De Scheveningers binden de strijd aan met MVV’27, dat op doelsaldo één plekje hoger staat. Op sportpark Zonneveld hopen zowel sv Houtwijk als Te Werve weer eens een driepunter te scoren. De Rijswijkers staan nu op de zesde plaats, Richard Douw en consorten op plek negen. Verburch, dat verrassend bij Laakkwartier verloor, krijgt in Poeldijk KMD op bezoek. Last but not least is de degradatiekraker tussen sv Madestein (13e) en sv Zuid West DH (12e). Pakken de Peenbuikers hun eerste zege van het seizoen? Laakkwartier is dit weekend vrij.

Lees verder