Warming-up zaterdag 4A/C | Mooi affiche in Kwintsheul, Quintus tegen GDA

In 4C staat meteen een aantal leuke duels op het programma. Vredenburch krijgt bezoek van sv Erasmus en sv Loosduinen is gastheer voor PGS/VOGEL. Een in het oog springend duel is de wedstrijd tussen Quintus en GDA, twee ploegen met ambities.

Tekst | Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 start de competitie met een thuiswedstrijd. Op Ons Nieuw Erf is Zevenhoven de eerste tegenstander van het nieuwe seizoen voor de formatie van trainer Abdullah Sari, die sinds gisteren door de KNVB officieel in het bezit is gesteld van het trainersdiploma UEFA A.

4e klasse C

De twee Rijswijkse teams mogen allebei beginnen op eigen veld. Semper Altius verloor in de beker al haar duels. Nu is op Sportpark Hoekpolder ODB de eerste tegenstander. Vredenburch verging het een stuk beter de afgelopen drie weken. De formatie van trainer Remco Torken (foto) won al haar duels en plaatste zich voor de volgende ronde. In sv Erasmus treft Vredenburch meteen een pittige tegenstander.

Uitstapje

PGS/VOGEL hoeft maar een beperkt uitstapje te maken. Op Madestein is sv Loosduinen de tegenstander. GDA en Quintus draaiden afgelopen seizoen goed mee in de 4e klasse F, maar konden de promotie niet bewerkstelligen. Nu spelen beide teams weer tegen elkaar in Kwintsheul.

Middenmoot

HPSV eindigde vorig seizoen knap in de middenmoot en zal haar handen vol hebben om dit seizoen hetzelfde resultaat te bereiken. Met het uit de derde klasse gedegradeerde DUNO treft HPSV meteen een fikse tegenstander.

Ook Quick Steps kwam vorig seizoen uit in de derde klasse.  De mannen van trainer Ronald Freen beginnen hun campagne om het verloren terrein te heroveren tegen VCS. RAS en BMT openen de competitie met een onderling treffen aan de Albardastraat.

Lees verder