Warming-up zaterdag 5B/C | GSC ESDO en Quick op jacht naar tweede zege

In de nieuwgevormde vijfde klasse begonnen GSC ESDO, Quick, DVC, De Ster en SVO Buytenpark met een positieve start. Deze clubs zullen er gebrand op zijn om een tweede overwinning op hun conto bij te schrijven.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

GSC ESDO voert de ranglijst na de eerste speelronde aan dankzij een 1-6 zege op REMO. Nu komt ASW uit Waddinxveen op bezoek bij het team van trainer Ali Boussaboun (foto). Ook Quick debuteerde met een fraaie zege. Op Nieuw Hanenburg mag tegen REMO weer een overwinning verwacht worden.

Ook DVC, De Ster en SVO Buytenpark konden vorige week drie punten bijschrijven en stuiten op tegenstanders die met lege handen stonden. DVC bindt in Delft de strijd aan met Toofan. Voor SVO Buytenpark staat een duel met Moordrecht op het programma en De Ster krijgt bezoek van WIK.

HDV verloor maar nipt van SVO Buytenpark. Nu is in Gouda ONA, dat vorige week niet in actie kwam, de tegenstander. Wanica Star proberen de eerste punten te veroveren in een uitduel bij Gouderak.

5e klasse C

Voor DVV Delft liep de opening van het seizoen uit op een zware 8-0 nederlaag tegen DRL. De club uit Delft speelt nu op eigen veld op Kerkpolder tegen vv Pernis, dat nipt onderuitging tegen NTVV.

Lees verder