Zaterdag 2E | Slechte competitiestart voor Concordia

Concordia speelde haar eerste wedstrijd in de competitie en ontving op de Brasserskade het Vlaardingse CWO. Succes leverde die eerste partij niet op voor de mannen van trainer Wesley Zandstra: 0-3.

Tekst: Marlon Taal                    |    Foto’s: Franca Dobbe

In de eerste helft kwam de ploeg uit Delft op veel kansen, maar die werden gemist. CWO maakte daar gebruik van en kwam vlak voor rust dan ook op een 0-1 voorsprong. De ploeg uit Vlaardingen ging met die nipte voorsprong ook aan de thee.

In de tweede helft begon Concordia beter te voetballen, maar scheidsrechter Marcel Smit zag een overtreding in het zestienmetergebied van de thuisploeg en gaf de gasten een strafschop die werd raak geschoten, wat de stand op 0-2 bracht. Al snel na de benutte strafschop werd ook de 0-3 in de Delftse touwen geschoten.

Deceptie

Concordia wist de draad daarna niet meer op te pakken. Het voetbalde verder, maar creëerde geen kansen meer. Een slechte competitiestart leidde dus tot een deceptie voor de ploeg uit Delft.

(Klik HIER voor meer foto’s van Concordia – CWO)