Zaterdag 2E: Full Speed met lege handen terug uit Vlaardingen

In het uitduel bij CWO kon Full Speed het tot aan de rust aardig bijbenen. Beide teams gingen aan de thee met de brilstand op het scorebord. In de tweede helft werd de Delftse ploeg naar een ruime nederlaag gespeeld.

In de eerste helft waren er niet veel hoogtepunten te melden. De toeschouwers bleven verstoken van treffers, waardoor CWO en Full Speed de kleedkamer opzochten met de brilstand op het bord.

Na de hervatting opende CWO de score in het duel. Na de 1-0 bracht Full Speed-trainer Frank Verhaar (foto) diverse wisselspelers in om de gelijkmaker te forceren. Het aandringen leverde kansen op, maar een treffer bleef uit. CWO scoorde wel nog twee keer en na negentig minuten voetballen kwam daarmee de eindstand 3-0.