Zondag 3D | Voorschoten’97 geeft niet thuis, Taurus langs SVH

Voorschoten’97 leed haar eerste nederlaag in de competitie. Tegen Roda’46 leed de formatie van trainer Denis Luhulima (foto) een forse nederlaag. De regionale strijd tussen Taurus en SVH werd beslist in het voordeel van de studenten.

Voorschoten’97 – Roda’46

De thuisclub ging zwaar door de ondergrens tegen de opponent uit Leusden, er werd niet als een team gespeeld. Voorschoten’97 kreeg voetballes van een fel en geconcentreerd spelend Roda’46 en moest een 1-5 nederlaag incasseren. Roy Elligens nam de enige treffer van de groengele formatie voor zijn rekening.

Taurus – SVH

In Delft kwam Taurus met 1-0 voor tegen SVH. De ploeg van trainer Julian Tan gaf het daarna weg in de eerste helft en ging aan de thee met een 1-2 achterstand op het bord. De studenten knokten zich in de tweede helft terug in het duel en trokken de winst over de streep met veel inzet en vechtlust: 3-2. Pieter Leonard (2x) en Thiemen van Groeningen scoorden de doelpunten voor Taurus. Namens SVH waren Wesley Schouten en Anacle Antonio scherp in de afwerking.