Richard Knopper nieuwe spitsentrainer ADO Den Haag Vrouwen

ADO Den Haag Vrouwen heeft in Richard Knopper (foto) een nieuwe spitsentrainer gevonden. De 44-jarige Hagenees is afgelopen week begonnen en nu de aanvalsters van ADO Den Haag Vrouwen onder zijn hoede.

Knopper kijkt met enthousiasme uit naar het trainen van vrouwen: ,,Ik vind het een geweldige uitdaging om bij ADO Den Haag Vrouwen als spitsentrainer aan de slag te gaan. In de eerste weken heb ik al mogen genieten van hoe enthousiast en leergierig deze meiden zijn. Met hun volle inzet willen zij zichzelf verbeteren in hun ontwikkeling. De positieve energie en het plezier straalt ervan af!”

Trots

Technisch Manager Annabel Toorenburg is net zou enthousiast over de aanstelling van Knopper: ,,Richard is een echte Hagenees met een mooie prof- en trainerscarrière bij onder meer onze mooie club. We zijn er enorm trots op dat hij onze spitsen wekelijks komt trainen. Een echte aanwinst voor onze technische staf.”

Indrukwekkend

Knopper kent een indrukwekkende trainerscarrière. Nadat hij meerdere jeugdteams van ADO Den Haag onder zijn hoede heeft gehad, maakte hij de overstap naar de jeugd van Ajax, waar hij eveneens meerdere jaren actief was. Knopper keerde in 2020 terug naar zijn geboortestad als assistent-trainer van het eerste elftal van ADO Den Haag. Momenteel is Knopper vooral actief voor zijn voetbalschool: Richard Knopper Football Academy.

(Bron & foto: ADO Den Haag Vrouwen)

 

Lees verder