Vrouwen: SEP pakt punt, nederlagen voor RKDEO en Taurus

In de eerste klasse kon RKDEO niet voor een verrassing zorgen tegen SDO. Ook het tweede van RKDEO kreeg klop van de koploper. SEP kon tegen Antibarbari nog een punt redden en het tweede greep zelfs de volle buit. Taurus zag haar duel tegen AFC in mineur eindigen.

1e klasse C

De vrouwen van RKDEO waren niet opgewassen tegen lijstaanvoerder SDO. In Bussum was de thuisploeg met 5-1 de betere ploeg. Pas bij een 3-0 achterstand kon RKDEO tegenscoren. Eline Letsch speelde Viviana Lacrum aan die vakkundig de bal in het doel werkte. Na de 3-1 kon SDO nog twee keer scoren.

Gelijkspel

SEP keek op Sportpark Tanthof Zuid bij rust tegen een 0-1 achterstand aan. Na de thee herpakte de thuisploeg zich en kon toch nog een gelijkspel bewerkstelliggen. Tessie Lander zorgde voor de gelijkmaker: 1-1.

3e klasse B

RKDEO 2 kreeg flink klop van koploper SJC. De bezoekers uit Noordwijk vertrokken met een 0-5 zege naar huis. Ook Taurus kon de punten niet in eigen huis houden. De Delftse studentes moesten het hoofd buigen voor AFC. Na negentig minuten voetballen stond een 2-4 stand op het scorebord.

SEP 2 deed het een stuk beter tegen Overbos 2. De Delftse vrouwen waren met 3-1 de bovenliggende partij.