Zaterdag 4E: Vredenburch wint uitduel bij De Ster

In de zaterdagcompetitie in de vierde klasse E haalde Vredenburch drie punten op in Den Haag ten koste van De Ster. Dankzij een ruime overwinning klommen de Rijswijkers naar een zesde plaats op de ranglijst. De Ster blijft hangen in de onderste regionen.

Op het voetbalcomplex aan de Brinckerinckstraat was Vredenburch een maatje te groot voor thuisploeg De Ster. Jael Paes opende de score voor de formatie van trainer Francis Janse (foto), die dit seizoen voor het eerst aan het roer staat bij Vredenburch.

Vredenburch bouwde haar voorsprong voor rust gestaag uit. Bas van Schendel nam de tweede treffer voor zijn rekening en Rico Diekman bepaalde de ruststand op 0-3. In de tweede helft kon alleen Gijs van de Meulen nog het net vinden, waardoor de eindstand 0-4 werd.