Oefenvoetbal: ADO Den Haag O21 verslaat FC Dordrecht O21

ADO Den Haag O21 heeft op een koude dinsdagmiddag aan de Krommedijk op bezoek bij FC Dordrecht O21 een oefenduel met 3-6 gewonnen.

Tekst: Glenn Duijzer

Doelpuntenmakers aan Haagse zijde waren Nino Noordanus (foto) (2x), Julien Markvoort (2x), Nick Broekhuizen en Rafael Struick.

Trainer Gerard van Ruitenburg sprak over een nuttige oefenwedstrijd waarin ADO voor rust een snelle 0-3 voorsprong nam. ADO Den Haag speelde een behoorlijke eerste helft. Na rust was het rommeliger, waardoor de gastheer terug kon komen tot 2-3 en later in de tweede helft tot 3-4. Het laatste woord was echter weer voor de geelgroenen met twee treffers.

Komende zaterdag is Jong SC Cambuur Leeuwarden de volgende tegenstander op De Aftrap. De wedstrijd wordt gespeeld zonder publiek en begint om 12.00 uur.